share

Colliers International | 12,000 sf

Increase productivity, engage in team-based working, and be more collaborative

Colliers International remodelled their Hong Kong office, creating the bold and distinctive office that exceeds needs and wants of staffs, shifts the ways they work and fosters staff wellbeing. The agile workspace was built on two principles – creativity and science. It aims to create engaging ideas by analysingdata collected from staffs and their daily interactions with the space. The design takes inspiration from Colliers culture, brand and local elements – Colliers blue encircles the entire office, the neon sign of Colliers glows in common area, swings hang from ceiling, and Hong Kong street inspired art covers walls. With people at core of design strategy, the space encompasses biophilia, acoustic privacy, standing height desks, and maximised natural light to support circadian rhythm. By giving people maximum flexibility with various settings, they can choose how they work best. We encourage staffs to increase productivity, engage in team-based working, and be more collaborative. 

client
Colliers International
location
Hong Kong
size
12,000 sf
category
Design & Build
service
Design + Planning, Environmental Graphic Design, MEP, Project Coordination, Construction Management, Technology Integration, Sustainability + WELL
status
Completed
XS
SM
MD
LG
XLG