share

Chubb Insurance

Craftsmanship at core, we created a vibrant, biophilic pioneer ambiance in workplace.

With utmost endeavor in staff wellbeing, collaboration and productivity, Chubb Insurance optimized space utilization, staff engagement and brand awareness in their new 22,000 sq ft office at One Taikoo Place. Craftsmanship at core, we created a vibrant, biophilic pioneer ambiance in concierge, seamlessly merged with work café as social hub to bring people together. By maximizing sunlight, people are naturally connected to the spectacular landscape, which imperceptibly encourages workplace wellness and increases staff morale. 

client
Chubb Insurance
location
Hong Kong
size
22,000 sf
category
Design Consultancy
service
Design + Planning, Environmental Graphic Design, MEP
status
Completed
Workstations were arranged carefully to maximize natural light and views for every corner.
Propeller art print on wall creates more active and motivational work atmosphere.
XS
SM
MD
LG
XLG